Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Donacions a l'hospital de Sant Celoni

Fent un donatiu a l'Hospital de Sant Celoni ajudeu a la gestió i manteniment dels seus serveis.
Si vol fer una donació econòmica només ha de fer un ingrés al número de compte de BANCO BILBAO VIZCAYA ARGENTARIA S.A.(BBVA): ES49 0182 6035 4102 0150 7340.
Si vol fer una donació de material, ompli el següent formulari i en breu un responsable d'atenció al client es posarà en contacte amb vosté.


Les seves dades personals seran tractades per realitzar les donacions econòmiques a l'Hospital, respectant-se en tot cas la confidencialitat de la informació facilitada i, en cap cas, seran emprades per qualsevol altra finalitat o cedides a tercers.
Igualment, aquestes dades seran guardades durant 1 any i passaran a integrar-se en un fitxer de l’entitat. De totes maneres, vostè té dret a exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició reconeguts a la Llei 15/1999, a la Direcció de Atenció l’Usuari o a la següent direcció de correu: atenciousuari@hsceloni.cat

Si us plau, llegeixi atentament la nostra política de privacitat que fa referència a la recopilació de les dades personals. En cas de dubte, contacti amb l'Hospital de Sant Celoni.

Desgravacions (Llei 49/2002, de 23 de desembre de 2002)

Persones físiques: deducció del 25% de l'import del donatiu en la quota a pagar per l'IRPF, amb el límit previst en l'article 56 de la Llei 40/1998 de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques

Persones jurídiques: deducció de la quota íntegra per l'impost de societats del 35% de l'import de la donació. La base de la deducció no podrà excedir del 10% de la base total imposable.