Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Politica de Privacitat

INTRODUCCIÓ

L’Hospital de Sant Celoni és una empresa que ha desenvolupat procediments globals sobre l’ús de la informació amb la finalitat de garantir el respecte de la privacitat i la protecció de les dades de les persones usuàries.

La nostra Política de Privacitat exposa els procediments que aplica l’Hospital de Sant Celoni a la informació enviada per Internet per al maneig de les dades de caràcter personal i no personal, i està elaborada d’acord amb les lleis i normatives aplicables a Espanya.

Preguem que us llegiu atentament aquesta Política de Privacitat abans d’utilitzar la pàgina web de l’Hospital de Sant Celoni (que des d’ara anomenarem “Lloc”).

INFORMACIÓ GENERAL

En compliment del que estableix l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, us comuniquem que el present lloc web és propietat de:

La Fundació Hospital Sant Celoni, amb domicili a l’Avinguda de l’Hospital, núm. 19, 08470 – Sant Celoni (Barcelona).
NIF: G08552739.
La Fundació es troba inscrita al registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 76.
Correu electrònic de contacte: uac@hsceloni.cat

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts i elements gràfics d’aquest web són propietat de la Fundació Hospital de Sant Celoni o de terceres persones físiques o jurídiques que han autoritzat el seu ús i queden protegits per la legislació espanyola de Propietat intel·lectual.

Queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i mitjà tècnic, sense l’autorització per part de la Fundació Hospital de Sant Celoni, d’acord amb el que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual.

ENLLAÇOS A ALTRES PÀGINES WEB

La Fundació Hospital de Sant Celoni facilita en aquest web enllaços a pàgines web d’altres societats i associacions, però no exerceix cap tipus de controls sobre les mateixes, ni es responsabilitza obligatòriament dels seus continguts. La finalitat de publicar aquests vincles és sempre informativa i en cap cas assistencial.

ENLLAÇOS DE TERCERS AL WEB HSCELONI.CAT

Les persones usuàries que vulguin establir un link o enllaç al portal web de la Fundació Hospital de Sant Celoni han de tenir en compte que aquest enllaç no implicarà en cap cas l’existència de cap relació entre la Fundació Hospital de Sant Celoni i la pàgina on s’estableixi l’enllaç o el seu propietari, ni l’acceptació o prestació de cap servei o aprovació dels continguts.

No es podrà declarar o donar a entendre que la Fundació Hospital de Sant Celoni ha autoritzat de manera expressa, ha supervisat o ha assumit els serveis o informacions ofertes a la pàgina web en la que s’ubiqui aquest enllaç.

La Fundació Hospital de Sant Celoni no es responsabilitza dels continguts o serveis oferts al lloc web on s’allotgi l’enllaç, incloent-ne la qualitat, exactitud, correcció o moralitat dels continguts.

Els danys que la persona usuària pugui patir a causa de l’accés a les pàgines de tercers on s’allotgin enllaços a les pàgines de la Fundació Hospital de Sant Celoni seran única i exclusivament responsabilitat de la pàgina on es trobin allotjats aquests enllaços, no podent reclamar en cap cas a la Fundació Hospital de Sant Celoni pels danys soferts.

La pàgina en la qual s’allotgi l’enllaç als llocs web de la Fundació Hospital de Sant Celoni, excepte autorització expressa, no podrà contenir el logotip, la imatge, marca o les denominacions “Fundació Hospital de Sant Celoni”, “Hospital de Sant Celoni” o qualsevol altra expressió que pugui portar a error o confusió entre els usuaris.

La pàgina on s’allotgi l’enllaç a les pàgines web de la Fundació Hospital de Sant Celoni no podrà tenir continguts ni oferir serveis de caràcter il·lícit, contraris a la moral o els bons costums socialment acceptats ni contraris a drets de tercers.

LIMITACIONS DE RESPONSABILITAT

La Fundació Hospital de Sant Celoni no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin ocasionar errors o omissions en els continguts, falta de responsabilitat del portal o la transmissió de virus o programes lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

MODIFICACIONS I ACTUALITZACIONS

La Fundació Hospital de Sant Celoni es reserva la facultat de modificar i actualitzar la informació continguda al web, així com la configuració, disponibilitat i presentació de la mateixa.


ESTADÍSTIQUES D’ÚS

La Fundació Hospital de Sant Celoni us informa que, en els seus llocs web, utilitza els serveis de Google Analytics amb finalitats exclusivament estadístiques. Podeu consultar més informació a http://www.hsceloni.cat/ca/politica-cookies/


TRACTAMENTS DE DADES PERSONALS

Des de la Fundació Hospital Sant Celoni estem compromesos amb el respecte per la privacitat i la intimitat personals. Per aquest motiu treballem per a oferir uns nivells de seguretat adequats en el tractament de les seves dades personals i tenim un compromís ferm en complir amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016, General de Protecció de Dades. Per aquesta raó, en tot aquell espai del lloc web en que podem recollir les seves dades trobarà la informació sobre els següents aspectes:

- El responsable del tractament,
- la finalitat del mateix
- la base de legitimitat del tractament,
- els possibles destinataris de les dades, i
- el procediment per exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació al  tractament i portabilitat.

També us informarem de la procedència i les categories de dades tractades si aquestes no ens les ha facilitat vostè mateix.

També us informem que la Fundació Hospital de Sant Celoni no vendrà, llogarà, prestarà ni cedirà la vostra informació personal a tercers, tret que ho autoritzeu o existeixi una obligació legal.

Així mateix, per a impedir l’accés o la revelació de dades no autoritzades, així com per a mantenir la precisió de les dades i garantir un ús adequat de la informació, hem emprat mitjans físics, electrònics i de gestió per a salvaguardar les dades que hem recopilat a través d’Internet i garantir que puguin ser accedides només per persones autoritzades i per amb la finalitat per a la qual van ser recollides.

VOLEU CONTACTAR AMB NOSALTRES?

La vostra opinió és molt important per a nosaltres. Si teniu alguna pregunta o desitgeu realitzar algun comentari sobre la nostra Política de Privacitat, poseu-vos en contacte amb nosaltres a:  uac@hsceloni.cat

També podeu fer-ho escrivint a:

Hospital de Sant Celoni
Avinguda de l'Hospital, 19
08470 Sant Celoni
Tel. 938 670 317
Fax 938 672 311
E-Mail: uac@hsceloni.cat