Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

18 d'octubre del 2017

Dia Mundial del Càncer de Mama

El Servei de Prevenció de Riscos Laborals de l’Hospital, juntament amb companys, familiars i amics, celebrem el Dia mundial del Càncer de Mama (19 d'octubre), per seguir prenent consciència que com més d'hora es realitzi el diagnòstic més possibilitats de curació existeix.

Per això, avui, demà (19 d'octubre) i divendres, hi ha instal•lada una taula informativa sobre el càncer de mama, al vestíbul de l'Hospital, per informar i conscienciar de la problemàtica i prevenció en la detecció i seguiment del càncer de mama. En aquesta taula també es podran adquirir manualitats fetes per familiars i amics, així com loteria i altres articles de la Fundació Oncovallès.

Tots els diners recaptats aniran íntegrament a aquesta Fundació, l'objectiu de la qual és fer costat i donar atenció psicooncològica integral als malalts de càncer i familiars de tot el Vallès Oriental.

Gràcies per la vostra col•laboració.

Us hi esperem!

Tornar