Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

9 de febrer del 2018

Donació d’un nou cotxe per a l’atenció a domicili de l’Hospital de Sant Celoni

Les empreses ARKEMA, LAB CIRCUITS i  LABORATORIS FELTOR, patrocinadores del nou vehicle. 
 
La Fundació Hospital de Sant Celoni ha celebrat aquest migdia un acte d’agraïment a les empreses ARKEMA, LAB CIRCUITS i LABORATORIS FELTOR, patrocinadores del nou cotxe per a l’assistència domiciliària

Des de l’any 2006, l’Hospital de Sant Celoni disposa de la Unitat d’Hospitalització a Domicili,  que proporciona cures i atencions a nivell hospitalari al domicili dels pacients, amb l’objectiu d’evitar o escurçar l’estada a l’Hospital, i del Programa d’Atenció Domiciliària i Equips de Suport (PADES), un dispositiu sociosanitari que ofereix recolzament a l’atenció primària, també en l’àmbit domiciliari. Enguany, calia renovar els vehicles d’aquests dos dispositius.
A l’acte d’avui, s’ha fet el lliurement del nou cotxe, totalment finançat per les tres empreses col•laboradores.

El president del patronat i el Director gerent de la Fundació Hospital de Sant Celoni, Francesc Deulofeu i Jordi Roca, respectivament, han agraït la donació als representants de les tres empreses patrocinadores, els quals s’han mostrat molt satisfets  de poder col•laborar amb l’Hospital de Sant Celoni.

A l'acte hi han assistit altres membres del Patronat i de l’equip directiu, així com els professionals de la unitat d’Hospitalització a Domicili i del programa PADES. També hi han estat presents els representants de les empreses col•laboradores: Sr. Emili Argemí i Sra. Fina Parejo, Director de Planta i Directora de Recursos Humans d’ARKEMA, respectivament;  Sra. Esperança Farraró, Account & Administration Dep. de LAB CIRCUITS, i, en representació de LABORATORIS FELTOR, Sra. Sonia Moyano i Sra. Asun Torras, Responsable de Recursos Humans i Responsable de compres, respectivament.

Reculls de premsa

Tornar