Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

13 de gener del 2021

Gabriel Mestre, nou Director mèdic de la Fundació Hospital de Sant Celoni

Gabriel Mestre, Cap del Servei de Medicina Interna de la Fundació Hospital de Sant Celoni, ha estat nomenat Director mèdic de la institució.

La Direcció assistencial serà liderada per la nova Direcció mèdica i per la Direcció d’Infermeria, que segueix a càrrec de Judit Lobera.

El doctor Mestre es va incorporar a l’Hospital de Sant Celoni l’abril de 2019 com a metge adjunt de l’Àrea Sociosanitària. A l’abril de 2020 va ser nomenat Cap del Servei de Medicina Interna i especialitats mèdiques, càrrec que compaginarà des de la Direcció mèdica.

És Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina de la Universitat de Navarra, especialitzat en Medicina Interna a l’Hospital  Clínic de Barcelona i Doctor en Medicina per la Universitat de Barcelona. També és Director acadèmic del Màster Aplicat de Qualitat Assistencial (MACA) a la Universitat de Barcelona.

https://es.linkedin.com/in/gabriel-mestre-roca-324312a1

Tornar