Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

23 d'abril del 2019

L'Hospital agraeix amb un vídeo musical la solidaritat del voluntariat BÀLSAM

El voluntariat de l'Hospital ha rebut avui, Diada de Sant Jordi, un reconeixement en el marc d'un esmorzar informal que s'ha celebrat a la sala d’actes de l’Hospital.

Hi han assistit una desena de voluntaris i voluntàries i han estat acompanyats per el Dr. Jordi Roca, Director gerent, Sandra Ortigosa i Àssum Sabé,Treballadores Socials i coordinadores del voluntariat BÀLSAM, i Marta Vergara, Cap d’Àrea d’infermeria del Sociosanitari de l’Hospital.

Com a mostra d'agraïment s'ha projectat un vídeo musical on queda reflectida la tasca solidària i altruista que fa el grup de voluntariat BÀLSAM a la nostra institució.
Al finalitzar, el director gerent de l’Hospital, Dr. Jordi Roca, ha obsequiat als voluntaris i voluntàries amb una rosa i un pendrive que conté el vídeo projectat.

BÀLSAM és el programa de voluntariat de la Fundació Hospital de Sant Celoni i compta ja amb més de vint persones adherides.

Tornar