Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

7 de desembre del 2018

L’Hospital de Sant Celoni formalitza la seva adhesió a la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum per part de l’Agència de Salut Pública

El passat 19 de novembre va tenir lloc la XVI Trobada anual de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum (XCHsF) a la Fundació Althaia de Manresa. La jornada va tractar temes d’interès per als assistents amb la finalitat de poder avançar tots junts en el control del tabaquisme als hospitals de Catalunya.

En aquest context, la Dra. Carmen Cabezas, sotsdirectora general de Promoció de la Salut, de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, va cloure l'acte i va fer l'entrega de la placa d'adhesió a la XCHsF a l’Hospital de Sant Celoni, conjuntament amb la Fundació Pere Mata, amb motiu de la recent incorporació a XCHsF.

D’aquest manera es formalitza l’adhesió de l’Hospital al projecte d’Hospitals sense Fum, compromís que ja havia adquirit l’entitat i publicat el 31 de maig, coincidint amb el Dia Mundial sense Tabac.

Tot i què l’Hospital fa anys que treballa en fomentar les polítiques enfront del tabac, reforça el seu posicionament, amb els objectius de :

  • Ser exemple en promoure entorns sense fum, garantint un ambient saludable per a tothom.
  • Recomanar mesures de protecció de la salut per a tots els usuaris: pacients, visitants i treballadors, disminuint les oportunitats de fumar al centre i incentivant programes per a la cessació tabàquica orientats a professionals i pacients.
  • Promoure la formació i assessorament en cessació tabàquica per als professionals de l’entitat.
  • Fomentar l’intercanvi de bones practiques i sensibilitzar a la comunitat sobre els efectes perjudicials del consum de tabac i de l’exposició al fum de tabac.

Tanmateix, el 30 de novembre de membres de la XCHsF es van reunir amb professionals de l’entitat i van visitar les instal·lacions de l’Hospital, donant el tret de sortida al propi projecte de “Sant Celoni, Hospital lliure de fum”.

Sens dubte, una vida sense tabac és una vida més saludable.

Tornar