Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

27 de setembre del 2019

L'Hospital de Sant Celoni guardonat en la primera edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards®

Ahir, 26 de setembre va tenir lloc a Madrid el lliurament de premis de la primera edició Premis BSH- Best Spanish Hospitals, acte en el qual l'Hospital de Celoni va obtenir el premi al millor hospital en la categoria Aparell muscoloesquelètic.

Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards

Els Premis BSH ha reunit en la seva primera edició a 80 hospitals, 43 d'ells públics i 37 privats, d'Andalusia, Canàries, Madrid, Múrcia, Comunitat de València, Navarra, País Basc, Castella i Lleó, Galícia i Catalunya. Catalunya és la comunitat amb els millors hospitals, ja que hi ha 18 d'ells que han estat guardonats.

La consultora Higia Benchmarking, especialitzada en l'anàlisi d'indicadors útils per a la gestió sanitària en Benchmarking Sanitari 3.0 (BS3), i la companyia Asho, líder nacional en serveis de codificació d'altes hospitalàries i codificació automàtica de processos ambulatoris, han creat els Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards, amb l'objectiu d'optimitzar la gestió sanitària per a la millora continua dels hospitals d'aguts espanyols públics i privats.

Tornar