Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

19 de juny del 2019

L’Hospital de Sant Celoni i La Universitat de Girona col·laboren en l’àmbit de la cirurgia ortopèdica i traumatologia

La Universitat de Girona i la Fundació Hospital de Sant Celoni han formalitzat recentment un conveni de col·laboració científica en l’àmbit de la cirurgia ortopèdica i traumatologia (COT).

L’acord, que persegueix la millora del coneixement mèdic i la recerca de noves tecnologies i solucions quirúrgiques en aquesta especialitat mèdica, preveu la posada en marxa de projectes de recerca entre les dues entitats, el foment de la formació continuada en noves tècniques quirúrgiques d’especialistes i residents en COT, així com la transferència de coneixement i expertesa en aquesta àrea clínica.

Per part de la UdG, la iniciativa recau en el grup de recerca en Anatomia clínica, Embriologia i Neurociència (NEOMA), que lidera el professor Francisco Reina, mentre que per part de la Fundació Hospital de Sant Celoni, ho fa en el Servei de COT, que dirigeix Albert Broch.
Per a Albert Broch, poder fer ús del Laboratori d’Anatomia de la Facultat de Medicina de la UdG contribuirà a la millora de les tècniques que s’empren a dia d’avui i a desenvolupar-ne de noves en cirurgia de maluc i en artroscòpia de canell, entre d’altres.

Per la seva banda, Francisco Reina considera que establir un conveni de col·laboració d’aquestes característiques amb l’Hospital de Sant Celoni és una eina valuosa per posar en contacte les experteses de la institució universitària i la realitat del pacient. Així mateix, Reina destaca que l’acord serveix per donar sentit al gest altruista de les persones que donen el seu cos a la ciència, a les que l’especialista no es cansa mai d’agrair-los la generositat.

El conveni que estableix el marc de cooperació entre les dues entitats l’han signat, al Rectorat de la Universitat, Maria Pla, vicerectora de Recerca i Transferència de Coneixement de la UdG i Jordi Roca, director gerent de la Fundació Hospital de Sant Celoni.

Tornar