Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

24 de març del 2017

L'Hospital de Sant Celoni, juntament amb l’Hospital General de Granollers, organitzen la LII Jornada de Serveis de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

El proper 7 d’abril es celebrarà a Campins la LII Jornada de Serveis de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia dels Hospitals Comarcals de Catalunya, organitzada pel Dr. Antoni Salvador,  Cap del Servei de COT de l’Hospital de Sant Celoni, i el Dr. Enric Cruz, Cap del Servei de COT de l’Hospital General de Granollers.

La Jornada tindrà lloc al Restaurant La Falda del Montseny, de Campins, durant tot el matí. S’hi espera l’assistència entre 100 i  120 traumatòlegs de diferents hospitals d’arreu de Catalunya.

Les tradicionals reunions d’Hospitals Comarcals tenen més de 25 anys d’història i ja havien estat organitzades  en una altra ocasió per l'Hospital de Sant Celoni, l’any 1996.

La jornada es clourà amb un dinar.

Descarregar document

Tornar