Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

28 de novembre del 2018

L'Hospital de Sant Celoni rep una altra donació econòmica d'una empresa celonina: AYMAR S.A.U

L’Hospital de Sant Celoni ha rebut una donació de 5.000€ de l’empresa AYMAR S.A.U. que s’invertiran en el Pla d’inversió tecnològic 2019 de l’Hospital.

El Director gerent de l’Hospital, Dr. Jordi Roca, va agrair la donació en un acte celebrat el proppassat 23 de novembre, en el qual hi van assistir el Sr. Xavier Aymar, Director General d’AYMAR S.A.U. i altres membres de l’equip directiu de l’Hospital.

AYMAR S.A.U.

AYMAR S.A.U. és una empresa amb més de 75 anys d'història, dedicada a la fabricació de morters especials, formigons i triturats de marbre.

La producció i distribució es realitza a la planta de Sant Celoni, on es tritura i classifica el marbre i es fabriquen els morters i formigons.

A la planta situada a la ciutat de Meknes, al Marroc, a través de la societat participada "A & Z Mortier du Maroc", fabriquen morters industrials i distribueixen materials de construcció per a la zona d'influència del nord d'Àfrica.

Tornar