Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

23 de novembre del 2018

L’Hospital de Sant Celoni rep una donació de l’empresa UQUIFA

Aquest dijous ha tingut lloc a l’Hospital de Sant Celoni l’acte de donació d’un xec de 3.000€ que UQUIFA ha lliurat a la institució i que es destinaran al finançament d’un electrocardiograma portátil per a l’assistència domiciliària.

El Sr. Mark I. Robbins, Conseller Delegat d’UQUIFA, ha fet l’entrega del donatiu al Director gerent de la Fundació Hospital de Sant Celoni, Dr. Jordi Roca. A l’acte hi ha estat presents també la Directora Econòmica d’UQUIFA, Sra. Pilar Valle, la Sra. Judit Lobera i la Sra. Francesca García, Adjunta a la Direcció Assistencial i Directora economicofinancera de la Fundació Hospital de Sant Celoni, respectivament.

Els representants de l’Hospital han expressat l'agraïment de la institució per aquesta mostra de solidaritat que s'invertirà en millorar l’equipament del servei d’Hospitalització a domicili.

UQUIFA (Unión Químico Farmacéutica)

L’empresa UQUIFA ES dedica a la producció d’ingredients farmacèutics actius i intermedis per a la industria del fàrmac i de la salut animal.

Les instal·laciones fabrils comprenen tres plantas industrials. Dos d’elles es troben a la provincia de Barcelona, a Sant Celoni i a Lliçà de Vall, que inclouen un centre de d’investigació i desenvolupament. La tercera s’ emplaça a Mèxic.

Tornar