Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

17 de setembre del 2020

Noves restriccions de visites a les àrees hospitalització de l’HOSPITAL DE SANT CELONI

Covid-19

Sant Celoni, 17 de setembre de 2020

L'Hospital de Sant Celoni ha actualitzat la normativa de visites per a familiars i acompanyants i ha tornat a aplicar mesures restrictives, que han començat a implantar-se aquest mateix dijous. Així, no es permet l'accés a les plantes d’hospitalització de l’Hospital, ni al Centre Sociosanitari Verge del Puig. Es tracta de mesures per garantir la seguretat de pacients, familiars i professionals, arran de la situació epidemiològica actual a la institució. Avui han donat positiu en la prova de Covid-19 un total de 8 pacients (6 de la 1a Planta de l’Hospital i 2 del Centre Sociosanitari Verge del Puig), la majoria dels quals asimptomàtics. Els pacients positius estant aïllats a les seves habitacions, protegint d’aquesta manera la resta de pacients. També s’està vigilant l’evolució de tots els contactes, per tal de poder aplicar les mesures pertinents en cada moment.

Urgències:

  • No està permesa l’entrada d’acompanyants.
  • Aquests romandran fora del recinte hospitalari o a la sala d’espera (en casos excepcionals).
  • Es valorarà l’entrada en casos puntuals en funció de la situació del servei i de la patologia del pacient.

Hospital de dia, cirurgia menor, proves invasives i CMA:

  • Un acompanyant per pacient en el moment de l’ingrés, sense accedir a l’Hospital. Posteriorment, s’avisarà al familiar, via telefònica, per venir a buscar al pacient.
  • En casos de pacients no autònoms, aquests podran ser acompanyants per un familiar. Els responsables del departament li indicaran on ha d’esperar mentre dura el procediment.

Consultes externes i proves diagnòstiques:

  • No està permesa l’entrada a acompanyants, excepte en casos de menors o pacients no autònoms, que s’autoritzarà l’entrada d’un acompanyant.
  • Unitat de Diagnòstic Ràpid es permet l’entrada d’un acompanyant.

Tornar