Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

17 de juliol del 2020

Premiats per la alta taxa de vacunació de la grip entre els seus professionals

L’Hospital de Sant Celoni ha estat premiat amb el “Diploma Salvany” per la seva alta taxa de vacunació de la grip entre els seus professionals.

Organitzat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya, en col·laboració amb l’Associació Catalana de Salut Laboral (SCSL), aquest any s’han entregat aquests diplomes als sis centres catalans guardonats, que han destacat per la seva elevada cobertura vacunal entre els seus professionals sanitaris.

Som el segon centre de Catalunya amb millors resultats. El nostre assoliment ha arribat al 56,83% quan, entre el col·lectiu sanitari general, la vacunació es troba a l’entorn del 31%. 

L’acte que es va realitzar en format webinar el passat 10 de juliol, va comptar amb la participació de la consellera de Salut, Alba Vergés, i el cap de Prevenció i Salut laboral de l’ICO, Àngel Plans, com a representant de l’Associació Catalana de Salut Laboral. Per part de l’Hospital de Sant Celoni hi van participar, i rebre el guardó, Joana Guerrero, Judit Lobera i Inma Peña, metgessa de treball del Servei de Prevenció Riscos Laborals, Directora assistencial i Diplomada en Infermeria del Servei de Prevenció Riscos Laborals, respectivament.

El guardó, que s’entregarà anualment, ha estat batejat amb el nom “Diploma Salvany” en honor a Josep Salvany i Lleonart, un metge català que va formar part d’una expedició, l’any 1803, que va portar la vacuna de la verola a l’Amèrica Llatina, tot i posant la seva vida a servei de la prevenció de la malaltia i de la promoció de la salut.

 

Tornar