Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

4 de maig del 2017

Visita a l'Hospital del Conseller Antoni Comín

El conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Comín, ha visitat l'Hospital de Sant Celoni aquest dimecres, 3 de maig.

El Conseller, acompanyat pel gerent de la Regió Sanitària Barcelona, Sr. Lluís Franch, i per la Directora del Sector barcelonès Nord i Maresme-Vallès Oriental, Sra. Aurora Dueñas, ha estat rebut a l'Hospital pel Director gerent de l'Hospital Dr. Rafael Gotsens, per l'alcalde-president, Sr. Francesc Deulofeu, el Vicepresident del Patronat, Sr. Marià Perapoch, i per la Regidora de Comunitat de l'Ajuntament de Sant Celoni, Sra. Magalí Miracle.

Durant la seva visita, el conseller de Salut ha inaugurat l'àrea d’urgències pediàtriques de l’Hospital de Sant Celoni, que està en funcionament des d’aquest dilluns, ha signat el Llibre d'honor de l'Hospital i ha mantingut reunions amb l’Equip Directiu, amb una representació del Patronat, amb el col·lectiu de mares Baix Montseny, amb el Comitè d’Empresa i amb la Junta Facultativa de l'Hospital de Sant Celoni, a la qual s'hi van sumar la direcció de l'EAP Sant Celoni i la Direcció mèdica de l'Hospital de Granollers.

El col·lectiu de mares Baix Montseny ha fet entrega a la direcció de l'Hospital d'un obsequi per a l'Àrea d'urgències pediàtriques.

Tornar