Utilizamos 'cookies' propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Aceptar Más información

¿Cómo llegar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Ver en el mapa

938 670 317

16 de marzo del 2016

El Sr. Miquel Perea, membre de la nova vocalia d'infermeria del COIB

Des de el passat mes de febrer, el Sr. Miquel Perea, infermer del Centre Sociosanitari Verge del Puig,  forma part de la nova vocalia d'infermeria geriàtrica del Col·legi Oficial d'Infermeria de Barcelona (COIB).

Aquesta vocalia pretén ser un grup de treball format per infermers/res que treballin i coneguin els diferents àmbits d'actuació de la infermeria en geriatria, per poder aprofondir i donar resposta a tots aquells aspectes, inquietuds i problemes del seu àmbit especialista i de la seva professió.

Fomentant la participació i ajudant a canalitzar totes aquelles propostes de millora que puguin sorgir, els principals objectius de la vocalia són:

  • Treballar per recolzar a la infermeria en geriatria dins dels àmbits assistencials, docència, investigació i gestió.
  • Donar a conèixer el/la Diplomat/da en Infermeria especialista en geriatria tant a nivell d'infermeria com a nivell de la societat.
  • Definir quin rol i quines competències ha de tenir el/la Diplomat/da en Infermeria especialista.
  • Donar a conèixer els diferents recursos assistencials on el/la Diplomat/da en Infermeria especialista pot desenvolupar la seva tasca.

Volver