Utilizamos 'cookies' propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Aceptar Más información

¿Cómo llegar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Ver en el mapa

938 670 317

7 de junio del 2016

l'AECC-Catalunya contra el Càncer oferirà un nou servei d'atenció social a pacients i familiars a l'Hospital de Sant CeloniL’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona oferirà aquest any un nou servei d’atenció social a l’Hospital de Sant Celoni, així com als ambulatoris de la ciutat, per atendre les necessitats de caire social dels malalts de càncer i les seves famílies. Es tracta d’un servei que s’ha fet possible gràcies a un conveni signat entre les dues parts i que inclou la tasca d’un treballador social de l’associació que orientarà i assessorarà, en qüestions d’indole social, al pacients de càncer i familiars que ho necessitin. Aquest professional treballarà en coordinació amb diferents departaments del’hospital, com poden ser oncologia, infermeria, orientació social o psicooncologia.

Aquest servei que ofereix la Junta Local de l’AECC atendrà, a part de les persones que siguin derivades per part de l’Hospital, a qualsevol pacient del Vallès Oriental amb necessitats socials. Només cal trucar al 93.200.20.99 per demanar dia de visita.

La presentació d’aquest nou servei es farà demà dimecres, 8 de juny, i  estaran presents l’ alcalde de Sant Celoni i President de la Fundació Hospital de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, la regidora de Comunitat de aquesta localitat, Magalí Miracle, el director gerent de l’Hospital de Sant Celoni, Dr. Rafael Gotsens, la presidenta de la Junta Local de l’AECC de Sant Celoni, Helena Domènech i la directora de RRII de l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona, Ma. Àngels Ayra.

Durant la presentació del servei s’oferirà una conferència divulgativa a càrrec de la treballadora social de l’AECC, Dolores Ariza, sota el títol “Quines necessitats sorgeixen davant un diagnòstic de càncer?”.

Segons Ayra, “moltes famílies es troben en una greu problema quan a un dels membres se li diagnostica un càncer, per això des de l’associació pensem que serveis d’aquest tipus poden ser de molta utilitat i dediquem part dels nostres recursos a atendre les necessitats socials dels pacients oncològics”.

DIA: Dimecres 8 de juny de 2016
HORA: 19h
LLOC: Sala Bernat Martorell de Can Ramis (Pl. de la Vila, 25. Sant Celoni)

Descargar documento

Volver