Utilizamos 'cookies' propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Aceptar Más información

¿Cómo llegar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Ver en el mapa

938 670 317

30 de noviembre del 2015

L’Hospital de Sant Celoni finalista dels premis TOP 20

L'Hospital de Sant Celoni va quedar classificat com a finalista dels Premis Hospitals TOP 20 en la categoria de Gestió Hospitalària Global. L'acte d'entrega dels guardons es va celebrar el passat 24 de novembre a Madrid.

Els guardons Hospitals TOP 20 avaluen hospitals basant-se amb indicadors objectius obtinguts a partir de dades registrades de forma rutinària, i ofereixen al sector sanitari una comparativa útil per a la millora de resultats, segons criteris de qualitat, funcionament i eficiència.
 
En aquest sentit, segons l’avaluació del Programa, els Hospitals TOP 20 mostren el millor balanç de resultats en el 46% de les àrees clíniques i en el 39% dels processos, millorant l’eficiència en un 47% i la productivitat en un 27%. A més, destaquen per una reducció de les readmissions que se situa entre el 6% i el 70% en 23 processos i de la mortalitat en més d’un 30% en 11 patologies.
 
Després de 15 anys i de més de 200 hospitals participants, el programa està plenament consolidat en el sector i és molt valorat tant pels hospitals com per les administracions sanitàries.
 
Amb la seva participació al programa –enguany s’hi han presentat 155-, cada hospital rep un perfil amb els seus resultats en els processos i indicadors clau amb la posició que ocupa respecte hospitals similars. Així, el centre pot saber quina és la seva capacitat de millora respecte al grup en què es compara per a poder fixar-se objectius i accions de millora en cada àmbit d’avaluació.
 
IASIST, que atorga els premis, és una empresa de serveis professionals de valor afegit que ofereix experiència professional i informació clínica i econòmica a proveïdors de serveis i administracions sanitàries, per a millorar la qualitat i l’eficiència dels serveis prestats als pacients.

L'Hospital de Sant Celoni ha estat premiat els anys 2008, 2009 i 2014. Al 2009, a més, amb un premi especial addicional per la millor evolució dels indicadors. En el decurs del temps ha rebut vuit nominacions.

Volver