Utilizamos 'cookies' propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Aceptar Más información

¿Cómo llegar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Ver en el mapa

938 670 317

11 de enero del 2016

Nou conveni Bibliosalut

L’Ajuntament de Sant Celoni, la Fundació Hospital de Sant Celoni, l'Associació Neurològica Amics Baix Montseny i el Centre d'Atenció Primària (CAP) de Sant Celoni han signat un conveni de col·laboració per a la implementació i desenvolupament del projecte Bibliosalut.

El projecte neix amb la voluntat d'acostar la biblioteca a les persones que per motius de salut, no poden fer un ús normalitzat dels serveis que aquesta ofereix la Biblioteca i per tal d'aconseguir aquest propòsit el projecte planteja tres accions: el lots itinerants, el prèstec a domicili i la lectura en veu alta.

La biblioteca prepararà periòdicament lots itinerants de material documental en diferents suports per al Centre Sociosanitari Verge del Puig, el Centre de Dia Indalesi Losilla i l'Associació Neurològica amics Baix Montseny.

Per altra banda, i pel que fa al préstec a domicili, les persones que per motius de salut no es puguin desplaçar a la biblioteca, podran fer ús del préstec dels documents de la biblioteca a través del servei de préstec a domicili.

Serà el personal del CAP i de serveis socials de l'Ajuntament qui oferirà i recomanarà aquest servei als usuaris i la gestió del servei de préstec  es portarà a terme a través de voluntariat gestionat per la mateixa biblioteca.

I la lectura en veu alta, és un servei destinat a aquelles persones que no poden accedir d'una forma autònoma a la lectura per problemes de salut (visuals, cognitius, etc.).  Aquest servei es portarà a terme a través de voluntariat gestionat per la mateixa biblioteca.

El projecte de Bibliosalut es posarà en marxa aquest mes de gener i, a més de la implicació del personal de la biblioteca i de les institucions col·laboradores, es vol ampliar a persones voluntàries que tinguin interès de col·laborar-hi. D'aquesta manera els ciutadans es podran implicar en la promoció de la lectura i els projectes socials.

La biblioteca ha posat a disposició el correu electrònic b.st.celoni@diba.cat al qual s'hi pot adrteçar tothom  qui vulgui ser voluntari o voluntària del projecte.

Volver